Achter het Zwanenwater

Koopwoningen Leusden

In Achter het Zwanenwater woont u op een unieke locatie aan de Ursulineweg in Leusden, u woont buiten in het groen en toch midden in de stad in een koopwoning naar een ontwerp van Studio Mariska Jagt en Marcel Wolterinck.

Wij kijken er naar uit om samen met u deze acht luxe villa’s in Achter het Zwanenwater zoveel mogelijk als maatpak uit te ontwikkelen, zodat u hier als toekomstige bewoner met veel plezier kunt wonen. Binnen de ontwerpen is veel flexibiliteit om de plattegronden aan te passen op uw persoonlijke leefstijl. Acht hoogwaardige ontwerpen op een toplocatie, volledig ontzorgd door Habitoo.

Een unieke kans binnen handbereik!

Perceel A

Studio Mariska Jagt

Perceel A bestaat uit vier kavels. Mariska Jagt ontwierp hierop vier verschillende luxe villa’s met voorbeeldplattegronden ter inspiratie. Mariska gaat graag met u om tafel om de plattegrond aan te passen op uw persoonlijke leefstijl.

Kavels 681 – 900 m²
Woonopp 218 – 231 m²
Prijzen kavel + villa € 995.000 – € 1.150.000 v.o.n.

Bekijk perceel A

Achter-het-Zwanenwater-Koopwoningen-Leusden-Perceel-A

Perceel B

Wolterinck

Perceel B bestaat uit vier kavels. Marcel Wolterinck ontwierp hierop vier verschillende luxe villa’s met voorbeeldplattegronden ter inspiratie. Marcel gaat graag met u om tafel om de plattegrond aan te passen op uw persoonlijke leefstijl.

Kavels 676 – 855 m²
Woonopp 243 – 251 m²
Prijzen kavel + villa € 1.200.000 – € 1.295.000 v.o.n.

Bekijk perceel B

Achter-het-Zwanenwater-Koopwoningen-Leusden-Perceel-B

Zoekvenster sluiten