Achter het Zwanenwater

Wonen in Leusden

Met bijna 30.000 inwoners is Leusden een plaats tussen stad en dorp in. Groot genoeg om veel voorzieningen in eigen huis te hebben, klein genoeg om z’n gemoedelijkheid te behouden. Rondom Leusden vindt u de natuur van de Utrechtse Heuvelrug en de Leusderheide. En als ook bereikbaarheid voor u belangrijk is, De A28 en A1 zijn binnen enkele autominuten goed bereikbaar.

Bekijk onderstaande video voor een mooi overzicht van de locatie. Ziet u uw toekomstige woning hier al staan?

Het Zwanenwater – een plek met historie en landschappelijk schoon

Het Zwanenwater, dat is de schitterende waterpartij achter buitenplaats De Heiligenberg (1815) tussen Leusden en Amersfoort. In dit overgangsgebied tussen de Gelderse Vallei en de Utrechtse Heuvelrug werd rond het jaar 995 een klein Benedictijner klooster gesticht, het op één na oudste klooster boven de rivieren. Eeuwen later kwam dit gebied tot bloei onder invloed van onder meer de tabaksteelt.

In het groene gebied ten oosten van het Zwanenwater, aan de oostkant van de Ursulinenweg, komen op twee locaties acht schitterende maatwerkvilla’s. Twee topontwerpers – Mariska Jagt en Marcel Wolterinck – staan tot uw beschikking bij het verder invullen van een van hun basisontwerpen. De basisontwerpen passen met hun historische verwijzingen perfect in het landschap.

Project Achter het Zwanenwater staat voor wonen in het groen, te midden van historische landgoederen en dicht bij de fraaie binnenstad van Amersfoort

Achter het Zwanenwater

  • Kaveloppervlaktes van 661 tot 886 m2
  • Wonen in het groen
  • Vlakbij historische buitenplaatsen
  • Nabij historische binnenstad Amersfoort
  • Uitstekend bereikbaar
Zoekvenster sluiten